Recept | Čokoládový dort s jahodovou pěnou

Všem přeji krásnou neděli, ať už u vás prší nebo svítí sluníčko, jestli máte zrovna chuť na něco sladkého, tak můžete rovnou vyzkoušet recept, který jsem si zamilovala.

I wish you a beautiful Sunday, whether its raining or the sun is shining, if you would eat something sweet right now, you can just try a recipe that I fell in love.




Poslední dobou hodně projíždím Bodybook blog, který je takový odnož samotné knihy od Cameron Diaz a musím říct, že tam vždy najdu něco zajímavého. Tento dort je spojením hned dvou receptů (tady a tady), protože jsem doma klasicky neměla potřebné ingredience. Tudíž bylo nutno improvizovat, ale myslím, že se mi to docela povedlo.

Lately I am often on Bodybook blog, which is an offshoot of book itself from Cameron Diaz and I must say that there is always something interesting. This cake is a combination of two recipes right (here and here) because I did not have at home classically several of ingredients. Thus, it was necessary to improvise, but I think I quite succeeded.


Snažila jsem se aby to bylo co nejzdravější, dokonce v tomto receptu ani není mléko (jen trocha v polevě), což mě jako alergika hrozně potěšilo, i když bych jinak použila to bezlaktózové. Navíc jsem využila zbytek jahod co nám ležely v lednici, takže jsem vlastně spojila příjemné s užitečným.

I tried to make it as healthy as possible, even in this recipe is not even milk, which I as allergic terribly pleased, although I would otherwise apply to lactose free. In addition, I used the rest of the strawberries as we lay in the fridge, so I actually teamed up with pleasure.



Nejsem si úplně jistá s vypisování postupu. Prostě a jednoduše všechny suroviny smícháme, vylijeme těsto do formy a tu dáme do předehřáté trouby (200°C). Pečeme asi 20 minut na 180°C.

I'm not sure about the listing process. Quite simply you put all the ingredients together, pour the batter into the mold and place in a preheated oven (200 °C). Bake for about 20 minutes at 180 °C.

Tak pokud se rozhodnete tento recept vyzkoušet, určitě mi dejte vědět do komentářů.

So if you decide to try this recipe, be sure to let me know in the comments.

Tereza Hrubá

No comments:

Post a Comment