Recept | Zoufalé brownies


Máme víkend! A i když byly tento týden jen tři pracovní dny, tak se na něj neskutečně těším. Přes svátky jsme s Leou vyrazily na Jižní Moravu a já už se teď nemůžu dočkat, až vám budu sepisovat ty pohodové zážitky s vínem. Protože tato rovnice je velmi jednoduchá. VÍNO + KAMARÁDKA + VENKOV = RÁJ NA ZEMI. Teď ale zpět k dnešnímu článku, ve kterém najdete recept na mé brownies ala pokus omyl. A zoufalé se jmenují proto, protože jsem si je upekla hned po tom, co jsem zjistila, že doma není skoro nic sladkého. 

Weekend started! And even though we work just three days this week, I'm really looking forward to it. Over the holidays, me and Lea went to a trip to South Moravia, and I can not wait to write about those cool wine experiences. Because this equation is very simple. WINE + FRIEND + COUNTRYSIDE = PARADISE. But now back to today's article, where you will find a recipe for my brownies. And desperate are named because I baked them after I found out that there was almost nothing sweet at home.





Jeden recept už tady je, ale protože na brownies existuje miliarda verzí, tak jsem si říkala, že zkusím vymyslet taky jednu vlastní. 


There is already one recipe, but because there are a billion versions of recipes for brownies, I thought I would try to make one on my own.



1. Předehřejeme troubu na 180° a vyložíme plech pečícím papírem. 
2. Necháme si rozpustit čokoládu s máslem a bílými Kaštany. 
3. Vyšleháme vejce s cukrem a tuto směs opatrně vmícháme do teplé čokolády. 
4. Přidáme mouku, prášek do pečiva a vylijeme na plech.
5. Dáme péct asi na 30 minut, podle oka.

1. Preheat the oven to 180 ° and put the baking paper on the baking sheet.
2. Let's dissolve chocolate with butter and white chestnuts.
3. Pour egg with sugar and carefully mix this mixture into warm chocolate.
4. Add flour, baking powder and put it on the baking sheet.

5. Bake for about 30 minutes, it depends on you.





Tereza Hrubá

No comments:

Post a Comment